top of page
Skapa oförglömliga minnesstunder i Stockholm
Flexibilitet och personlig touch i våra anpassningsbara lokaler.

En minnesstund kan gestaltas på otaliga sätt, och vårt mål är att erbjuda Stockholms mest personliga minnesstunder i en fantastisk miljö. Våra anpassningsbara lokaler är flexibla och kan skräddarsys efter era önskemål, oavsett om ni önskar full service eller en enkel lokalhyra.

374F31E8-9923-45AF-8E89-4998067C0C5A.JPG
Några kreativa idéer för att skapa en minnesvärd och personlig stund
Servera den avlidnes favoriträtter
Del minnen genom att inkludera den avlidnes favoriträtter i måltiden, en vacker gest för att väcka fina minnen.
Dela berättelser & minnen
Uppmuntra gäster att dela sina minnen genom interaktiva aktiviteter som en "minnesbok" eller genom att använda högtalare och mikrofoner för att dela historier vid större sällskap.
Skapa ett minnesalbum
Ge gästerna möjlighet att bidra till ett gemensamt minnesalbum genom att tillhandahålla material som fotografier, brev eller minnessaker. Detta album blir en värdefull samling av kärleksfulla ord och minnen som familjen kan bläddra igenom och vårda som en tidlös skatt.
Anpassa platsen
Dra nytta av vårt unika läge med lugn och naturskön miljö nära innerstaden, kyrkor och parkering. Dekorera lokalen med minnessaker och foton för att göra stunden extra personlig.
Livemusik
Låt musiken fylla stunden genom att ta med egna instrument eller låt oss rekommendera livemusiker med förstärkare och hjälpmedel för en personlig touch.
Skapa ett minnesalbum
Ge gästerna möjlighet att bidra till ett gemensamt minnesalbum genom att tillhandahålla material som fotografier, brev eller minnessaker. Detta album blir en värdefull samling av kärleksfulla ord och minnen som familjen kan bläddra igenom och vårda som en tidlös skatt.
Involvera nära & kära
Ge familj och vänner ägarskap och ansvar genom att involvera dem i planeringen, vilket skapar en personlig och meningsfull minnesstund.
Skapa en fotovisning
Använd våra lokaler för en minnesvärd fotoutställning eller bildspel där bilder och minnessaker delas med familj och närstående.
Minnas genom mat
Hyr vårt växthus för en delad buffé där gästerna bidrar med egna maträtter, vilket skapar diskussioner och delar minnen på ett meningsfullt sätt.

"Stort tack för enormt fint omhändertagande vid vår pappas minnesstund. Vi fick många kommentarer om hur familjärt och mysigt det var och att maten var fantastik. 

En otroligt sorglig dag men samtidigt så vacker och fin, stort tack för att ni hjälpte till att skapa detta minne!"

Elin

Vad tycker våra gäster

"Tack för ett väldigt flexibelt och bra bemötande. Vi är väldigt nöjda med dagen"

Mårten

"Jättegod smörgåstårta och väldigt fint ordnat allting. En harmonisk miljö att få ha den här typen av tillställning i, tack för det"

Ann-Britt

Följ oss!

Missa inte våra happenings, följ oss på instagram och facebook.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page