top of page
nicevalley_wolffweddings1028.jpg

Nice Wedding at Nice Valley 

Lake view drink - Dinner in the green house - Party at the old house

 

Vi vill kunna erbjuda en så fin dag som möjligt och tänker att man börjar dagen på våra terrasser där man både kan ha vigsel och ett härligt mingel med bubbel och utsikt över Drevviken. Vid dåligt väder öppnar vi upp rum i Kristinahuset för mingel.

Efter det går man vidare till vårt växthus där vi dukat upp för en härlig och avslappnad middag. I vårt växthus kan man vara 30 - 120p lite beroende på vilka bord man använder. När det kommer till mat vill vi göra det vi är bäst på nämligen sharingmenyer med svenska råvaror med smaker inspirerade från medelhavet, den varma maten tillagar vi från vår vedeldade grill. När vi säger sharing innebär det att varje rätt serveras från ett fat som skickas mellan gäster på bordet.

När middagen är klar går gästerna upp till Kristinahuset där vi ställt iordning våra rum efter kundens önskemål, dans, bar, lounge mm.

 

Servering:

De första 2 rätterna samt bröd blir som en ”förrätt” och kan antingen stå på bordet när man sätter sig eller komma in på fat efter att drycken är serverad. Här lyssnar vi på vad ni tycker och om borden man valt har utrymme.
Som ”varmrätt” kommer maten från grillen på samma sätt, rätterna vi serverar kan både ätas var för sig eller tillsammans, där bestämmer gästen själva hur man vill göra.

Både ”förrätt och ”varmrätt” äts på samma tallrik som står dukad på borden när man sätter sig.
Som avslutning dukar vi upp en buffe med kaffe och dessert där gästen själva hämtar det man vill ha. Önskar man både dessert och tårta föreslår vi att man serverar desserten och att man istället har tårtan på buffén. Efter att brudparet skurit sina tårtbitar hjälper vi gärna resten av gästerna med att skära tårtan.

 

Dukning:

Vår dukning är utan duk på våra rustika träbord, linneservett, 1 varmrättstallrik, 1 desserttallrik, 2 vinglas, 1 vattenglas, kniv, gaffel, dessertsked, kaffekopp m fat, tårtassiette, tesked, enklare blomsterdekoration från naturen efter säsong (vintertid, torkad blomsterdekoration) levande ljus. Vita stolar med dyna.
Vid gästantal över ca 60 person sitter alla i samma rum på våra rustika bord utan duk..
Vid gästantal över 60 personer dukar vi upp rummet brevid där man ser in genom stor ingång och glasväggar med runda bord om 8p dessa bord har alltid linneduk.

Önskas enbart runda bord med duk går det att ordna till ett pris på 500kr/bord. Önskas duk på våra rustika bord tillkommer en kostnad på totalt 1 200kr

Mejla oss för mer info, info@nicevalley..site

4A5E677A-83EA-43E5-A71B-279B608FD755.jpg
IMG_7446.HEIC
IMG_7451.HEIC
IMG_7484.HEIC
nicevalleyweb_wolffweddings1023.jpg
nicevalley_wolffweddings1029.jpg
IMG_7438.HEIC
DD78BA81-7068-4119-8535-6B20311D77C2.JPG
Info om växthuset:
Tider: fram till kl 00
Maxantal: ca 110p
Yta: ca 150m2 +50m2 förvaringsutrymme
Toalett: 1 st handikappsanpassad med skötbord i byggnaden bredvid (20m)
Kylmöjlighet: 1 större och 1 mindre kyl
Frysmöjlighet: Delat utrymme i frysbox
Kaffe: Man får låna kaffebryggare + 2 st termosar som vardera rymmer 12 koppar.
Värme: Beroende på säsong och att det är ett växthus kan det variera men det finns värmefläktar att tillgå på vintern.
Kyla: Det finns goda ventilationsmöjligheter, fläktar i tak samt solgardiner för minskad direktvärme.
Musikanlägging: Det ingår 2 mindre högtalare för bakgrundsmusik. Dessa kopplas upp mot telefon och varandra via bluetooth. Till våra fullservice fester ingår även en större anläggning med 4 kanaler och 2 st mikrofoner.

Vid intresse mejla oss på: info@nicevalleyrestaurant.se
bottom of page